VIBEAGER DESIGN har sit fundament i dansk design, kvalitet, holdbarhed og æstetik. Vores grundide er at bringe disse standpunkter ind i produkter, der henvender sig til turistindustrien samt til den moderne og klassiske boligindretning.

Vi arbejder målrettet på at skabe tidløse kvalitetsprodukter, der kan støtte op om den danske designfortælling.

RYBORG URBAN DESIGNS blev grundlagt i 2016 ud fra et ønske om at højne idé og tanke bag danske souvenirs. 1. januar 2022 over tog Vibeager Design brandet.  Filosofien er stadig den samme, at vores produkter skal indfange et minde, som er tilknyttet et specielt sted eller en bestemt begivenhed. Vores mål er at levere produkter, der kan holde dette minde både i forhold til design og kvalitet.

Inspirationen kommer fra omverden og denne bruges denne i samspil med den danske designkultur. Dette bidrager til anderledes og nyskabende produkter. Produkterne bærer præg af en insisteren på at bevare kvaliteten og afspejler et rent og enkelt forhold mellem design og æstetik.

Vi vægter, at danske souvenirs og dansk design kommer fra Danmark. MADE IN DENMARK er en stor del af vores DNA, hvorfor vores produktion og samarbejdspartnere er placeret i Danmark. 

Vi tilbyder produkter, som understreger Danmark som designnation. Vi prioriterer, at de souvenirs turisterne bringer hjem, afspejler denne designfortælling.

Vi ønsker, at produktet har værdi og opleves som høj kvalitet. Målet er, at vores produkt ikke kun ses som en souvenir, men også som designs, der kan bruges bredt i den klassiske og moderne bolig i mange år frem. 

We love that you can make our Product your own

Danske designs - Assendrup Nørremark 67 - 7120 Vejle - Danmark - CVR-nr.: 40021728